Prodej a pronájem výstavních systémů

Roháčova 1126/70, Praha 3 - Žižkov, telefon: 222 212 791, 774 222 026, e-mail: info@dismedia.cz

Výstavní stojan Outdoor Display Alu

Nabízíme Vám k pronájmu unikátní designový exteriérový stojan pro venkovní výstavy fotografií, developerských projektů, architektonické soutěže a pod. Díky kvalitnímu provedení a zajímavému designu zaujmou tyto stojany také v nákupních centrech, galerijních prostorách či obecních úřadech. Stojan se nesnaží na sebe strhnout pozornost rafinovanou konstrukcí ale díky preciznímu provedení vytvoří důstojné zarámování vystavovaných fotografií.

Popis produktu

K pronájmu nabízíme aktuálně 5 kusů ve variantě desky 150 x 150 cm. 

Minimální doba pronájmu u tohoto stojanu jsou 3 dny

 

Použité materiály

Stojan je krom krycího plechu základny a popisového pole kompletně vyroben z hliníku. Každý stojan je dodáván včetně 2 ks 2 mm silných Dibond podkladových desek 150 x 150 cm na nalepení fotografie. Samolepka s grafikou se před nalepením laminuje. Povrchová úprava stojanu Komaxit.

 

Barva

Základní barva stojanu je černá, barva desky základny je bílá (lze polepit a využít tak jako třetí reklamní plocha).

 

Váha

Součástí stojanů jsou betonové zátěže. Samotný stojan váží cca 30 kg. 

 

Dodací lhůta

Vzhledem k tomu, že pronájmy bývají zpravidla na delší dobu, doporučujeme rezervaci na pronájem co možná nejdříve. Není vyloučeno, že budeme mít stojany k dispozici i na akci kterou pořádáte příští týden. Je však nutné vzít v úvahu, že nějaký čas zaberou tisky a kašírování samolepek na desku

 

Předmět pronájmu

  • konstrukce stojanu
  • 2 x výplň - deska dibond 2 mm, 150 x 150 cm
  • betonové dlaždice

 

Osvětlení

pronájem osvětlení ke stojanům nezajišujeme

 

 

Doprava a instalace

podmínkou je námi zajištěný tisk, polep, naše doprava a instalace na místě

 

 

Jak zjistit celkovou cenu 

 

Celková cena sestává z těchto položek

 

  1. Pronájem stojanu (závisí na počtu dní a počtu kusů) - viz kalkulačka pronájmu. Doprava pronajímaných stojanů pouze po Praze.
  2. Cena za montáž a demontáž (je podmínkou pronájmu). Všední dny 8 - 18 hod á 1500.- Kč/ks za montáž + demontáž) jinak po dohodě za příplatek 50 - 100 %
  3. Cena za tisk (samolepka s laminací, kašírování na desku = 2100 Kč/ks + DPH - na stojanu jsou dvě desky.). Po ukončení akce se samolepka strhne a zlikviduje. Kromě polepu desky nabízíme také polep (+ laminaci) základny za 1800.- Kč + DPH
  4. Cena za dovoz/montáž/demontáž, odvoz, po Praze ve všední dny 8-18 hod. je 2000.- Kč/ks + DPH.

 


V případě nedodržení termínu vrácení pronajatých stojanů bude požadován doplatek za prodloužení pronájmu dle platného ceníku. Za den vrácení se počítá den fyzického předání nebo doručení stojanů pronajímateli. O víkendech pronajímat ani vracet stojany nelze.

Pokud není v textu popsáno jinak, jsou všechny ceny produktů uvedeny bez dopravy a bez DPH. Odvoz zboží Vám na vyžádání rádi zajistíme. U zásilek přesahujících celkovou hmotnost 30 kg nebo zásilek přesahujících délku 200 cm bude cena dopravy kalkulována individuálně. U nových zákazníků požadujeme vždy úhradu předem nebo v hotovosti při převzetí zakázky - viz Všeobecné obchodní podmínky.

Soubory ke stažení

Fotogalerie